CTP™ (Containerized Technological Plant) е модулна контейнерна система, която може да служи за различни цели като помещава различно оборудване и периферия - абонатна станция, охладителна инсталация, помпена станция, трафопост и др. – и го защитава от атмосферните условия.

Обикновено за монтажа на системата не се изисква разрешително за строеж и тя може да обслужва всякакъв тип сграда, която се нуждае от отопление, климатизация, електричество, помпи или друго оборудване. Сред тях са болници, строителни обекти, оранжерии, училища, обществени сгради и много други. Решението CTPTM  спестява пространство вътре в сградата, премахва нуждата от изграждане на допълително помещение, и може да се инсталира навсякъде, дори и на покрива.

В CTP™ са интегрирани всички необходими компоненти, тествани са във фабриките на Термогама, и се доставят готови за монтаж и свързване с останалите инсталации на сградата. Освен това системата може да бъде придружена със софтуер за дистанционно управление на производствените параметри в реално време.

CTP - котелно помещение, осигуряващо отоплението на оранжерия.

CTP-BIOMASSA